Onsdagar – Skidteknik Drop-in

Onsdagar vid Borås Skidstadion. Bara att komma! Samling vid målhuset.

(17.00 bra tid att boka privatlektion klassiskt, 60 min)
18.30        Klassiskt. Grupp 60 min. 250kr
19.40        Skate. Grupp 60 min. 250 kr
(20.45 Bra tid att boka privatlektion, Skate)

Anmälan, platser, pris
Max 8 deltagare. Direktanmälan på plats är möjlig i mån av plats, och oftast fungerar det. För att vara säker på din plats i gruppen anmäler du dig via mejl på info@orjansskidskola.se eller via Örjans Skidskolas meddelandefunktion på facebook /messenger eller insta.

Betala 250kr med Swish eller Faktura/bg-betalning, alternativt e-Passi. För faktura behövs namn, mejl och fullständig adress. Faktura är också kvitto.

Beskrivning av teknikträningen
Vi utgår från skidåkningens grundtekniker och kör korta sekvenser på olika delar av banan. Tips och trix. Det är mitt mål att alltid ge tips och justeringar baserat på just din nivå och dina behov. Gruppen kan utan problem vara ojämn i fart och teknik. För att hänga med i gruppen bör du kunna ta dig runt ett varv på konstsnöspåret på egen hand, även om det kanske går lite långsamt och försiktigt. Om du är helt nybörjare och känner dig ”som Bambi på hal is”, rekommenderas privatlektion innan du hänger med gruppen. Örjan har metoder för att hjälpa dig hitta balans och glid på skidorna.

De flesta orkar 60 minuter i grupp, eftersom alla instruktioner sker när vi står stilla. Ta på lite mer kläder än när du bara åker för träning. Även om inte den fysiska träningen är vad vi fokuserar på, så kan du ändå räkna med bra friskvård, att hjärta och lungor får jobba under stora delar av passet . När vi jobbar med skidteknik får du träning i styrka, koordination och rörlighet.

Välkommen!

Det är här vi träffas! Vid målhuset på Borås skidstadion.