Privatlektion Skidor 1-2 pers

Genomgång av grundteknikerna i antingen klassiskt eller skate. Helt anpassat efter just dina förutsättningar. Ingen extra avgift för duo-lektion. Om ni är fler än så – boka grupp-instruktioner.

60 minuter: 700 kr
De flesta orkar 60 minuter. Vi hinner ofta gå igenom alla tekniker om vi är effektiva och du är ensam. Upplägget anpassas efter din styrka, kondition och skidteknik.

90 minuter: 900kr
Vi har gott om tid att gå igenom alla tekniker och vi brukar hinna med lite bonus-övningar eller lek, tips och trix. För nybörjare har vi tid att gå igenom allting extra grundligt och se hur olika delar av tekniken hänger ihop. Den snabbare åkaren kan slipa många detaljer och får oftast instruktioner och justering av teknik i farten – då krävs det en del styrka och kondition för att orka 90 min.

3 * 75 min: 2.000kr
Perfekt när du börjar med skate, eller inför Vasaloppet – eller helt enkelt bara vill ta ett större steg i din skidteknik. Vi bokar tre lektioner om 75 min och jag rekommenderar att du tränar på egen hand 2-3 ggr mellan lektionerna för att gnugga in nya sätt att åka skidor.

Om klädval:
Ta på en extra tröja eller liknande och gärna extra långkalsonger. Teknikträning innebär att vi kommunicerar nästan hela tiden. Då kommer du inte åka skidor hårt hela tiden, till och med stå stilla ganska ofta. Du kommer också åka fort och kanske behöva sträcka ut mer än vanlig.

Boka genom att ringa, mejla eller skicka SMS.