Privatlektioner Surfski

Kontakta mig via mejl för privatlektion i Surfski. Plats och tid är ofta beroende på väder och vind. Borås- eller Göteborgsområdet, alternativt Lidköping/Kållandsö under sommarens helger och under semesterveckorna. Hemma, kring Borås finns fina sjöar att öva grunder i om du är nybörjare.

Intro till Surfski.
90 minuter med genomgång på land och ett paddelpass på cirka en timme. Vi går ganska snabbt igenom de mest grundläggande saker du behöver. Efter lite övning på egen hand är du säker på reentry och du kan tryggt och säkert komma ut på egen hand, på öppet vatten med mindre vågor. Demo-surfski och vingpaddel ingår. Nybörjarinstruktioner börjar helst vid en sandstrand. Denna intro ingår vid köp av Carbonology ski och om du redan betalat denna intro, så drar vi av det från priset på din nya ski. 900 kr. En eller två extra personer kan delta, med tillägg för ski-hyra 300 kr för person nr 2. En ski-hyra ingår i priset.

Privat Nybörjarkurs – halvdag, 4-5timmar
Ett eller två pass på vattnet – beroende på väder. Fullständig, men snabb och ganska övergripande genomgång av det du behöver kunna för att på egen hand fortsätta utvecklas mot att paddla downwind i grupp. Paddelteknik, reentry, säkerhet, planera turer, fortsatt utveckling. 2.000 kr för en person Demosurfski, paddel och kaffe/fika ingår. Vid flera personer tillkommer ski-hyra 500 kr för person nr 2.

Privat Nybörjarkurs – hel dag, 10 timmar
Hel dag från morgon till kväll. Minst 2 timmar på vattnet förmiddag och 2 timmar på vattnet eftermiddag – mer om du orkar i dagens väder. Fullständig genomgång av allt du behöver veta och kunna för att på egen hand fortsätta utvecklas mot att paddla downwind i grupp. Kompendium till teoriavsnitten, Demosurfski och vingpaddel ingår. Mat, kaffe och fika ingår. 4.000 kr för en person. Tillkommer 500 kr för ski-hyra vid 2 pers.

Intermediate Privatlektion – att fånga och länka vågor.
Det krävs vågor och rätt förhållanden. Vi behöver därför boka tid och plats på prognos. Testa gärna Carbonology och Braca.
90 minuter utan logistik – funkar ofta exempelvis vid Naven: 900kr
2 timmar med Downwind ca 1 timme. Vi använder din och min bil. 1200 kr.
4 timmar med Downwind ca 2 timmar. Vi använder din och min bil. Demoski och eller demopaddel ingår vid intresse. 2000 kr.