Privatlektioner Surfski

Kontakta mig via mejl för privatlektion i Surfski. Plats och tid är ofta beroende på väder och vind. Borås- eller Göteborgsområdet, alternativt Lidköping/Kållandsö under sommarens helger och under semesterveckorna. Hemma, kring Borås finns fina sjöar att öva grunder i om du är nybörjare.

Intro till Surfski.
90 minuter med genomgång på land och ett paddelpass på cirka en timme. Vi går igenom allt du behöver för att med lite egen övning efter introduktionen, tryggt och säkert komma ut på egen hand, på öppet vatten med mindre vågor. Paddelteknik, reentry, säkerhet, hantering av ski på land, bedömningar av förhållanden m.m. Demo-surfski och vingpaddel ingår. Nybörjarinstruktioner börjar helst vid en sandstrand. 900 kr. Denna intro ingår vid köp av Carbonology ski.

Privat Nybörjarkurs
2 timmar på vattnet förmiddag och 2 timmar på vattnet eftermiddag. Fullständig genomgång av allt du behöver veta och kunna för att på egen hand utveckla din paddling med målet att paddla downwind i grupp. 4.000 kr. 1-2 deltagare. Kompendium till teoriavsnitten, Demosurfski och vingpaddel ingår.

Intermediate Privatlektion – att fånga och länka vågor.
Det krävs vågor och rätt förhållanden. Vi behöver därför boka tid och plats på prognos.Samma priser som vid privatlektioner på Skidor.