Privatlektioner Surfski

Kontakta mig via mejl för privatlektion i Surfski. Plats och tid är ofta beroende på väder och vind. Borås- eller Göteborgsområdet, alternativt Lidköping/Kållandsö under sommarens helger och under semesterveckorna. Hemma, kring Borås finns fina sjöar att öva grunder i om du är nybörjare.

Intro till Surfski.
90 minuter med genomgång på land och ett paddelpass på cirka en timme. Vi går ganska snabbt igenom de mest grundläggande saker du behöver. Efter lite övning på egen hand är du säker på reentry och du kan tryggt och säkert komma ut på egen hand, på öppet vatten med mindre vågor. Demo-surfski och vingpaddel ingår. Nybörjarinstruktioner börjar helst vid en sandstrand. 900 kr. Denna intro ingår vid köp av Carbonology ski och om du redan betalat denna intro, så drar vi av det från priset.

Privat Nybörjarkurs – halvdag, 4-5timmar
Ett eller två pass på vattnet – beroende på väder. Fullständig, men snabb och ganska övergripande genomgång av det du behöver kunna för att på egen hand fortsätta utvecklas mot att paddla downwind i grupp. Paddelteknik, reentry, säkerhet, planera turer, fortsatt utveckling. 2.000 kr. 1-2 deltagare. Demosurfski, paddel och kaffe/fika ingår.

Privat Nybörjarkurs – hel dag, 10 timmar
Hel dag från morgon till kväll. Minst 2 timmar på vattnet förmiddag och 2 timmar på vattnet eftermiddag – mer om du orkar i dagens väder. Fullständig genomgång av allt du behöver veta och kunna för att på egen hand fortsätta utvecklas mot att paddla downwind i grupp. 4.000 kr. 1-2 deltagare. Kompendium till teoriavsnitten, Demosurfski och vingpaddel ingår. Mat, kaffe och fika ingår.

Intermediate Privatlektion – att fånga och länka vågor.
Det krävs vågor och rätt förhållanden. Vi behöver därför boka tid och plats på prognos.Samma priser som vid privatlektioner på Skidor.